Jump to content

École française de Rome

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Palazzo Farnese ; shtëpia e institucionit

École française de Rome (EFR) është një institut kërkimor francez për historinë, arkeologjinë dhe shkencat shoqërore; mbikëqyrur nga Académie des Inscriptions et Belles-Lettres, dhe një divizion i Ministrisë së Mësimdhënies së Lartë dhe Kërkimit Shkencor .