Abdullah Gjongecaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Abdullah Gjongecaj, ka lindur në Tropojë. Piktor shqiptar. Punimet e tij gjenden në Galerinë Kombëtare të Arteve në Shqipëri, në Muzeun Historik Tropojë, në shkolla dhe institucione të ndryshme, por dhe në koleksione private në Evropë, Amerikë, Australi etj.