Abeno Harukas

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Abeno Harukas

Abeno Harukas është ndërtesa më e lartë në Osaka, Japoni. Ndërtimi i saj filloi më 2010 dhe përfundoi më 2014. Mirante do Vale është 300 metra e lartë dhe ka 60 kate.