Aeroflot

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aeroflot është kompania ajrore kombetare e Rusisë si dhe me e madhja ne Rusi. Ne njefar kohe kur Bashkimi Sovjetik ishte SuperFuqi boterore Aeroflot ka qene kompania me e madhe boterore sipas numrit te pasagjereve.