Afro-Azia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Me fjalën Afro-Azia nënkuptohen disa vende të cilat për nga kultura (gjuha) dhe zhvillimet tjera shoqërore ekonomike e politike përfshihen në në grupë.

Africa (orthographic projection).svg Ky artikull në lidhje me gjeografinë e Afrikës është i cunguar. Ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli!