Kategoria:Azia-gjeo-cung

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve të cunguar të gjeografisë së kontinentit të Azisë. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, ndajini në një nga nënkategoritë përkatëse ose mundohuni të zgjeroni përmbajtjen e artikullit për t'i hequr statusin si i cunguar. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.