Ahmed Muhamed Shakir

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Aḥmed Muḥammed Shekir (Arabisht: أحمد محمد شاكر‎‎ ) lindi më 29 janar 1892 në Kajro. Ahmedi ishte dijetarë i haditheve nga Egjipti. Ai ishte djali i Mahmud Shekirit, një dijetat në universitetin Al-Azhar dhe vëllau i Mahmud Muhammed Shekirit.

Ahmed Shekiri vdiq më 14 qershor 1958.