Jump to content

Ahmet Shqarri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ahmet Shqarri, lindi më 11 nëntor 1943. Është komentator i njohur sportiv shqiptar. Ka punuar si komentator sportiv në emisionin radiofonik të famshëm për sportdashësit shqiptarë dhe më gjerë "Nga një ndeshje në tjetër".