Jump to content

Kategoria:Njerëz që jetojnë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo kategori është për artikuj të strukturuar si shënime biografike për personat që jetojnë.

Qëllimi: Për shkak se personat që jetojnë mund të pësojnë dëme personale nga informacioni i papërshtatshëm, ne duhet të shikojmë artikujt e tyre me kujdes. Kjo kategori ekziston për të ndihmuar redaktorët e Wikipedias në përmirësimin e cilësisë së biografive të personave që jetojnë duke u siguruar që artikujt të mbajë një pikëpamje asnjanëse, të mbajë saktësinë e fakteve, dhe të jenë me burime të cituara si duhet.

Organizimi: Kjo kategori nuk duhet të nën-kategorizohet. Artikujt janë të renditura në përgjithësi sipas mbiemrit.

Faqet në kategorinë "Njerëz që jetojnë"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 6.478 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

A

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

Media në kategorinë "Njerëz që jetojnë"

Kjo kategori ka vetëm këtë skedar.