Agni Dika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Wikipedia:WikiProjekti Studenti&Wikipedia/Agni Dika të bashkohen në një artikull të vetëm. {{{2}}}


Agni Dika.jpg

Agni Dika është Doktor i Elekroteknikës, në fushën e Shkencave Kompjuterike. Aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës dhe në Fakultetin e Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore në Universitetin e Evropës JuglindoreTetovë. Është autor i disa librave universitarë, shkollorë dhe i teksteve të tjera nga fusha e kompjuterikës.

Autor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Fjalor i informatikës: anglisht-shqip, shqip-anglisht - Nebi Caka, Agni Dika, Seb Rodiqi
 • Bazat e programimit në C++ - Agni Dika - 2005
 • Programimi i orientuar në objekte në C++ - Agni Dika, 2005
 • Microsoft Access - Agni Dika, 2006
 • Algoritmet, njohuri themelore, me programe në C++ - Agni Dika, 2007
 • Qarqet Digjitale Sekuenciale - Agni Dika, 2008
 • Direktivat Paraprocesorike - Agni Dika, 2008
 • Listat e Lidhura - Agni Dika, 2007
 • Templejte të Funksioneve - Agni Dika, 2007
 • Gjuha Programuese Pascal, Principet e Programimit - Agni Dika, 2003
 • Qarqet Kompjuterike Kombinuese - Agni Dika, 2003
 • Algoritmet, njohuri themelore, me programe në Pascal - Agni Dika, 2002
 • Kompjuteri për të gjithë - Agni Dika, Seb Rodiqi, 2000
 • Kompjuterët dhe inforamtika - Agni Dika, Seb Rodiqi, 1999
 • Gjuha Programuese Pascal, Procedurat dhe Funksionet - Agni Dika, 1997
 • Evaluation of Algorithms for Analysis of Complex Digital Circuits - Agni Dika, 1989
 • Procedures for Transformation of Addresses in the Memory with Hierarchical Organization - Agni Dika, 1979