Jump to content

Ahmed Ali el-Axhmi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ahmed Ali Al-Ajmi (Arabisht: أحمد علي العجمي) lindi më 24 shkurt 1968, është këndues i Kuranit nga Khobar. Ahmedi është i martuar dhe ka gjashtë fëmijë: Abullah, Omer, Fatima, Mariem, Modi dhe Abdurahmane. Ahmed Ajmi jeton me familjen e tij në Alorqobia, Khobar.