Abdullah Vokrri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dr. Abdullah Vokrri lindi në fshatin Sfeçël të komuës së PodujevësKosovë.

Është drejtor i entit arsimoro-kulturor të Kosovës.

Veprimtar politik që nga vitet '70.

Avdullahu është i ati i futbollisteve Fadil Vokrrit dhe Adil Vokrrit.