Adil Vokrri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Adil Vokrri lindi më 23 gusht 1969 lindur në fshatin Sfeçël të komunës së Podujevës në Kosovë.Rrjedh prej një familje iktelektuale . Është i vëllai i legjendës së futbollit shqiptar Fadil Vokrrit.Legjendë e futbollit kosovar, ku do të kalojnë edhe shum gjenerata dhe ndoshta nuk do te ketë si futbollisti jonë legjendar Z.Adil Vokrri/ Përveq që është futbollist i mirë dhe i njohur është njeri shum i mirë dhe me karakter të fortë. Përgëzime Adil Vokrri/-