Alban Dudushi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Padlock.svg
Redaktimi i nga përdoruesit e paregjistruar apo përdoruesit e rinj është çaktivizuar.
Përdoruesit e tillë mund të diskutojnë. Për ndryshime bëni kërkesë për lirim, hyni ose hapni një llogari.

Alban Dudushi , lindur më 22 dhjetor 1972 është drejtues televiziv dhe gazetar politik nga Shqipëria.

Albani ka mbaruar shkollën e mesme më 1992, studimet e larta ka ndjekur gjatë viteve 1992-1996 në Akademinë e Arteve të Shqipërisë në Tiranë, degën e aktrimit në Fakultetin e Artit Skenik. Si student ka marrë pjesë në disa shfaqje teatrore dhe në një film artistik.

Dudushi ka punuar si gazetar në gazetën Koha Jonë dhe revistën AKS.

Referimet