Albana Gashi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Albana Gashi U lind më 22.05.1985 në Suharekë. Ka studiuar në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Edukimit në vitet 2008-2010. Ka punuar si mësimdhënëse në shkollën fillore “Naum Veqilharxhi” 2007-2008 dhe në shkollën e mesme “Jeta e Re” gjatë viteve 2008-2010. Është aktiviste e Lëvizjes vetëvendosje.