Albert Moskowitz

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Albert Moskowitz politikan amerikanë.

Deri në moshën 25 vjeçare ishte mësimdhënës në shkollë të mesme kur edhe filloj studimet në drejtësi. Karieren e tij e filloj pas diplomimit si avokat i rasteve të rënda. Në këtë shërbim humbë një pjesë të madhe të rasteve. Moskovitz ka punuar në Departamentin e Drejtësisë në Shtetet e Bashkuara. Ka qenë prokuror dhe ka punuar me raste jo aq të ndryshme, të përqendruara në dhunën, dhe në sjelljet e këqija në vend të punës ose në raste të korrupsionit. Ka qenë anëtar i një grupi të specializuar të prokurorëve të cilët kanë udhëtuar nëpër mbarë vendin (ShBA), duke kryer ndjekje penale në bashkëpunim me prokurorët vendës.

Ka punuar si prokuror në tribunalin e TPNJ-së më 1998. Ku ka mbledhur një përvojë mjaft përfituese duke ndihmuar në gjykimin e një rasti me shumë punë hetuese në Bosnje. Pas 25 vjetësh u tërheq nga sistemi penal dhe filloj të merret me punë të jashtme të ShBA-së.


Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.