Alida Hisku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Alida Hisku.jpg

Alida Hisku lindi në Tiranë. Ka filluar të këndojë që në festivalet e pionierëve në Tiranë.estivalet e të rinjve dhe në shumë festivale të tjera në Shqipëri dhe jashtë saj. Ka marrë pjesë në 10 festivale kombëtare të RTSH-së. {{Festivali i Këngës në RTSH