Amé Pictet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Amé Pictet lindi më 12 korrik 1857 në Genf (sq. Zhenevë), Zvicër dhe vdiq më 11 mars 1937 Genf. Ishte një kimist zvicëran.