Jump to content

Amir Hoxha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Amir Hoxha është këngëtarë italian, kushëriri i Ana Oxes. Ka origjine shqiptare, tani jeton dhe punon në Itali. Lindi në 14 prill 1974Tiranë. Ai ka hyrë me sukses në tregun italian, me një CD të ri me titullin "Una cosa da poco".