Andrea

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Andrea (The Walking Dead) eshte pjestare e grupit te Atlantas. Pas Humbjes se motres se saj behet me e forte dhe stervitet nga Shane per te qelluar, duke pasur shenje te mire. Gjate sezonit te dyte krijon marredhenie me Shane. Pas pushtimit te te vdekurve te fermes, i humbet te gjithe dhe nuk mund te hipi ne mjete per tu larguar. Vrapon ne pyll per ti shpetuar te vdekurve dhe ne momentin ku e lene forcat, shpetohet nga Michone. Gjate sezonit te trete krijon lidhje me Guvernatorin dhe perpiqet te krijoje paqe mes tij dhe Rick. Ne momentet e fundit ne prag te vdekjes Rick dhe grupi i Atlantes e falin dhe ajo vdes e qete.