Ankthi i fundshekullit. Si u krijua çështja Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ankthi i fundshekullit. Si u krijua çështja Kosovë libër me autor Rexhep Zogaj dhe Skënder Hasko (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2003. Faqe 224. ISBN 99927-1-759-9