Anton Krajni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Anton Krajni punonjës i Sektorit të Leksikologjisë e të Leksikografisë pran Institutit të Gjuhësisë dhe Letërsisë të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe bashkëpunëtorë i vjetër i shkencave. Gjatë kryerjes së detyrës Vaskë Milkani ka punuar për ndërtimin e kartotekës së Leksikut të Shqipes dhe për një varg detyrash që i kanë paraprirë hartimit të fjalorit "Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe" të botuar në Tiranë1980.

Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.