Ao no exorcist

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ao no Exorcist
Titulli alternativ Blue Exorcist ose Ekzorcisti Blu në shqip
Transmetimi

Ao no Exorcist , Blue Exorcist (青の祓魔師(エクソシスト) Ao no Ekusoshisuto) apo Exorcisti Blushqip është një manga e shkruar dhe ilustruar nga Kazue Katō.