Arben Hakani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arben Hakani ka kryer studimet në Fakultetin Juridik në Tiranë dhe në fillim ka punuar si jurist (1982-1989) e më pas si gjykatës (1989-1992). Që nga viti 1993, ushtron veprimtari si avokat i profilizuar, kryesishdt në legjislacionin civil dhe tregtar. Në vitin 1994 themeloi zyrën Hakani & Associates, titullar i së cilës është edhe sot.

Prej vitit 2005 e në vijim është pedagog i jashtëm në Fakultetin e Drejtësisë "Luarasi" dhe në Universitetin "Marin Barleti". Në vitin 2007 ka botuar librin "Noteria në Republikën e Shqipërisë".

[[ ]]