Arben Runa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arben Runa mjek shqiptar. Ka lindur në Nivicë, Tepelenë më 31 janar 1960. U diplomua për kirurg traumatolog dhe shërbeu deri në fund si kirurg pranë Spitalit ushtarak. Ai kishte po ashtu plot pasione për letërsinë dhe është autor i disa cikleve të arrira poetike tregimeve dhe reportazheve botuar në vitet 90. U nda nga jeta më 28 dhjetor 2017.