Armando Subashi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Armando Subashi.jpg

Armando Subashi është deputet i Partisë Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë.Gjithashtu ai është dhe kryetari i bashkisë së qytetit të Fierit