Arsim Sinani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsim Sinani është diplomuar për letërsi pranë Fakultetit të Filologjisë, Universiteti i Prishtinës. Mban një Master për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci dhe ka mbrojtur doktoraturën pranë Universitetit të Tiranës.

Arsim Sinani shkruan opinione në shtypin e përditshëm shqiptar. Ka botuar këto libra: "Procesi i Integrimit të Maqedonisë në Unionit Europian", "Dialog me dijetarë dhe pushtetarë", "Ç'është liria", "(Mos)zyrtarizmi i gjuhës shqipe në Republikën e Maqedonisë", studime, analiza, editoriale dhe "Komunikimi".