Arsimi Ndërkombëtar (Organizatë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Arsimi Ndërkombëtar ose Education International (EI-IE) është federatë globale e sindikatave të arsimit me seli në Bruksel të Belgjikës. Aktualishtë ka rreth 400 organizata anëtare në 172 shtete dhe territore duke përfaqësuar në këtë mënyrë mbi 30 milion punëtorë arsimor që nga niveli parashkollor e deri tek ai universitar.[1] [2]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ "Albert Shanker, 1928-1997." American Teacher. April 1997.
  2. ^ Docherty, James. Historical Dictionary of Organized Labor. 2d ed. Lanham, Md.: Scarecrow Press, 2004. ISBN 0-8108-4911-9

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]