Artan Hajdari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Artan Hajdari.JPG

Artan Hajdari Me profesion jurist duke filluar nga viti 1991 dhe atë të avokatit prej vitit 1998. Është diplomuar jurist në vitin 1991, në Fakultetin e Drejtësisë Tiranë, Master në Studime të Thelluara Evropiane në Universitetin e Tiranës, 2005.

Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.