Artisti i teatri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Artistë teatri janë : aktorët, regjisorët, dramaturgët, skenografët, kostumografët, koreografët, piktorët, disajnerёt, valltarët, këngëtarët, muzikantët, disenjatorët e ndriçimit, kreatorët e efekteve dhe zërave, grimerët, parukerët, krijuesit dhe animatorët e kukullave, kompozitorët dhe të gjithë ata që kreativisht kontribuojnë në krijimin e veprës teatrore.

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]