Asdreni, jeta dhe vepra e tij

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Asdreni, jeta dhe vepra e tij Autori: Rexhep Qosja. Botuesi: "Toena". Tiranë, 2002. Faqet e librit 520.

Monografi, studim historiko-letrar për jetën dhe veprën e Aleksandër Stavre Drenovës i njohur me pseudonimin letrar Asdreni.