Asije Frashëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Asije Frashëri.JPG

Asije Frashëri ishte vajza e poetit të madh Naim Frasheri dhe një nga të paktat femra intelektuale shqiptare për kohën.