Asllan Dogjani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Asllan Dogjani.jpg

Asllan Dogjani ka qen ish-deputet i Partise Socialiste, dhe tani deputet i Partise Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë.