Avira antivirus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Vista-system.png Ky artikull në lidhje me Informatika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.

Avira Operations GmbH & Co. KG
Industria softuer antivirusi
Themeluar 1986
Themeluesi Tjark Auerbach
Selia Tettnang, Gjermani
Zona e mbështetjes Mbarëbotrore
Kryesuesit Tjark Auerbach – CEO
Oliver Auerbach – CTO
Travis Witteveen – COO
Punonjësit +500 mbarëbotën
Adresa e internetit www.avira.com

Avira është një softuer antivirus për mbrojtjen e kompjuterit nga viruset, mesazhet spam, si dhe zbulimin dhe ndreqjen e gabimeve të mëparshme.

Ajo u krijua në Gjermani në vitin 1986. Avria ndahet në tre versine :

  • Avira Free Antivirus që është versioni falas me aftësi të kufizuara.
  • Avira Antivirus Premium i cili është me pagesë por që përmban të gjitha aftësitë e një antivirusi.
  • Avira Internet Security shërben për mbrojtjen e kompjuterit dhe email-it nga rreziqet që vijnë nga interneti.