BDSM

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

BDSM është një varietet praktikash erotike ose shtirjeje seksuale që përfshin robërinë, disiplinën, dominimin dhe nënshtrimin, sadomazokizmin, dhe dinamika të tjera personale të lidhura me konceptet më sipër. Duke pasur parasysh gamën e gjerë të praktikave, disa prej të cilave mund të jenë të përdorura nga njerëz të cilët nuk e konsiderojnë veten si pjesë të kulturës BDSM, përfshirja në komunitetin BDSM zakonisht është e varur nga vetë-identifikimi dhe përvojat e përbashkëta.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]