Bajram Ibraj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Bajram Ibraj.jpg

Bajram Ibraj lindi më 28 mars 1964Shqipëri. Ka kryer shkollën e lartë të M.R.Publik në vitet 1983-1987 ; Fakultetin juridik në Univeristetin e Tiranës në vitet 1991-1995. Ka qenë Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Shqiptar.

Eksperienca në punë[redakto | përpunoni burim]

 • 1987-1991 Zv.shef i Policisë Kukës.
 • 1991-1993 Shef i Policisë Rendit, Shkodër.
 • 1993 Në reformë.
 • 1993-1995 Shef i Sek.Sigurimit, Banka e Kursimeve, Shkoder.
 • 1995-1997 Jurist, Banka e Kursimeve Shkodër.
 • 1997 Shef i Komisariatit të Policisë Shkodër.
 • 1997-2000 Shef i Sek. Shërbimeve të Rendit, MRP.
 • 1999 I Plotfuqishëm i MRP në Kukës, për menaxhimin e situates së krijuar nga ardhja e kosovarëve.
 • 2000 Drejtor i Policisë së Rendit, MRP, (I komanduar).
 • 2000 Drejtor i Policisë së Qarkut Lezhë,( i komanduar).
 • 2000-2002 Këshilltar i Kryeministrit për Sigurimin Kombëtar dhe Drejtor i Drejtorisë së Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar në Këshillin e Ministrave.
 • 12.9.2002 Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit.