Jump to content

Ballafaqime politike në Shqipëri : 1897-1942 : kujtime dhe vlerësime historike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ballafaqime politike në Shqipëri : 1897-1942 : kujtime dhe vlerësime historike me autor Sejfi Vllamasi dhe Marenglen Verli (përg.). Botuar në Tiranë nga "Marin Barleti", në vitin 1995. Faqet e librit 363.