Bashkimi i Gazetarëve të Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

"Bashkimi i Gazetarëve të Shqipërisë" u krijua në Tiranë më 13 shkurt, të vitit 1949, ishte organizatë shoqërore, krijuese e gazetarëve dhe punonjësve të shtypit, të radios, televizionit dhe ATSH-së ku organ i saj ishte edhe përdyjavshmja "Tribuna e gazetarit".