Bektash Zite - 40 vjet gazetar me penë në dorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Bektash Zite - 40 vjet gazetar me penë në dorë.JPG

"Bektash Zite - 40 vjet gazetar me penë në dorë" libër me : autor : Dr. Zihni Haskaj - historian. Redaktor : Faik Qytyku - historian. Punimet kompjuterike dhe redaktimi : Dorela Paci. Art-grafik : Dafina Stojko. Kopertina : Brunilda Tahiri. Botim i Shoqatës Atdhetare-Kulturore-Shkencore Mbarëkombëtare "Ali Pashë Tepelena". Shtëpia botuse "Geer", Tiranë 2006. Faqet e librit 207.