Belushi (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Belushi (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Belushi është mbiemri i personave në vijim:

  • Domeniko Belushi – (1988–), poet dhe shkrimtar shqiptar
  • Jim Belushi – (1954–), aktor nga ShBA i kinematografisë, teatrit dhe televizionit me prejardhje shiqptare
  • John Belushi – (1949–1982), aktor dhe këngëtar nga ShBA me prejardhjen shqiptare