Bernd Eistert

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bernd Karl Georg Eistert lindi më 9 nëntor 1902 në Ohlau, Gjermani dhe vdiq më 22 maj 1978 në Saarbrücken. Ishte një kimist gjerman.