Beteja e Rahovicës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Beteja e Rahovicës
Vendi {{{place}}}
Rezultati Fitore Jugosllave,mbarimi i luftës së Preshevës
Pjesëmarrsit në konflikt
UÇPMB Jugosllavia

Policia Serbe

Fuqia (kapaciteti)
E paditur 5,000 ushtarë dhe Policë Sërb
Viktimat dhe humbjet
10+ të vrarë

400+ u dorëzuan tek KFOR

18 të vrarë

77 të plagosur

Stampa:Vendi:fshati I Rahovicës