Bijelina

Coordinates: 44°45′N 19°13′E / 44.750°N 19.217°E / 44.750; 19.217
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Bijelina

Bijelina është qytet dhe qendër e komunës në Bosnje dhe Hercegovinë. Shtrihet në fushën pjellore të Semberisë.

Koordinatat: 44°45'N 19°13' / 44.750°N 19.216°D / 44.750; 19.21644°45′N 19°13′E / 44.750°N 19.217°E / 44.750; 19.217