Boinae

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Boa është një zvarranik i cili është caktuar si prej gjarprit më të rrezikshëm në botë. Ai nuk te helmon për vetëm të shtrëngon deri sa të të merret fryma dhe ai mund të ha një rinoqeront por me atë ushqim ai ngopet për afro 1-2 vjet.