Bono Privatizimi 10000 lekë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Bono Privatizimi 10000 lekë (1).JPG
Bono Privatizimi 10000 lekë (2).JPG

Bono Privatizimi 10000 lekë, e quajtur edhe Letër me vlerë 10000 lekë.

Letrat me vlerë janë letra të cilat kanë një vlerë nominale dhe përdoren për t’u shndërruar në aksione.