Bota e kulturës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Bota e kulturës është radio emision javorë kulturorë i transmetuar në radio kosovë. Autore e meisionit është Beriana Mustafa.

“Nga bota e kulturës” pasqyrojnë ngjarjet kulturore në Kosovë dhe krijimet letrare e artistike në kulturën shqiptare në përgjithësi, përmes prezantimit dhe bisedave me krijues të lëmenjve të ndryshëm, si dhe vështrime.

Në këtë emision tohen krijues të ndryshëm letrarë e drejtime tjera të artit Emisioni nuk ka arkiv të prezentuar në internet dhe e vetmja faqe prezentuese në rrjetë është nën faqja në faqen e RTK-së. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gjatë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës