Branko Cvejić

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Branko Cvejić (lindur më 25 gusht 1946Beograd dhe vdiq më 26 korrik 2022Beograd) ishte një aktor serb. Ai u shfaq në më shumë se njëqind filma nga viti 1962 e tutje.

Cvejić ishte drejtor i Teatrit të Dramës Jugosllave.