Brendi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Brendi është një emër, term ,dizajn, simbol ose qdo veqori tjetër që dallon mallrat ose shërbimet e një shitësi nga ato të një shitësi tjetër. Brendet përdoren në biznes, marketing, reklamim dhe për të krijuar vlerë, në përfitim të klienetëve të brendit, të pronarëve dhe të aksionerëve të tij. Emrat e brendeve përdoren ndonjëherë për t'i dalluar nga brendet gjenerike.

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]