Bugojno

Coordinates: 44°03′N 17°27′E / 44.050°N 17.450°E / 44.050; 17.450
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Bugojno

Bugojno është qytet dhe qendër e komunës në Bosnje dhe Hercegovinë. Shtrihet në luginën e lumit Vrbas dhe i takon Kantonit të Bosnjsë Qëndrore. Ndodhet në një distancë prej 130 km nga Sarajeva.

44°03′N 17°27′E / 44.050°N 17.450°E / 44.050; 17.450