Jump to content

Buzëqeshjet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Buzëqeshjet libër me autor Qamil Batalli. Botuar në Prishtinë në vitin 1972 nga "Rilindja". Libri ka 143 faqe dhe me ilustrime. Botimi i 2-të.

Shënime: Letërsia shqipe, letërsia për fëmijë, tregime dhe novela.